Vanaf Roosendaal:
Volg de A 58 / E312 richting Bergen op Zoom. Neem afslag 25 (Wouwse Plantage) en volg verder de borden. Als U bij de kerk in Huijbergen rechtdoor gaat bent u in de Boomstraat. No. 07 bevindt zich voor U links voorbij de fontein.
Lijn 104 rijdt elk uur over Huijbergen naar Bergen op Zoom, neem de halte Siardus Bogaertslaan, sla linksaf naar de fontein en rechts voor u ligt het broederhuis Sint Marie. In het weekend zijn er geen bussen.

Vanaf Bergen op Zoom:
Volg de A 58 / E312 richting Vlissingen. Neem afslag 29 (Bergen op Zoom Zuid) richting Huijbergen en volg verder de borden. Als U bij de kerk in Huijbergen rechtdoor gaat bent U in de Boomstraat. No. 07 bevindt zich voor U links  voorbij de fontein.
Lijn 104 rijdt elk uur over Huijbergen naar Roosendaal, neem de halte Siardus Bogaertslaan, loop terug en sla links af naar de fontein, en rechts voor U ligt het broederhuis Sint Marie. In het weekend zijn er geen bussen.

Vanaf Goes:
Volg de A 58 / E312 richting Bergen op Zoom. Neem afslag 30 (Hoogerheide) bij de splitsing naast de kerk links voorsorteren en richting Huijbergen volgen. U komt dan via de Westerstraat in de Boomstraat. No.07  bevindt zich  voor U rechts voorbij de bocht.

4 gedachten over “Routebeschrijving

 • Broeder B,

  Een vraagje. We zijn met corazon gestart met een nieuwe actie “‘Corazon sowing seedbox”‘ Een gezins pakket met moestuin groentenzaden van 12 verschillende groenten soorten, kool, tomaat, bladgroente, pompoen , ui etc .Doel is gezinnen diversere voedsel te geven. thuis teelt voor eigen voorziening in ontwikelingslanden. Nu ben ik benieuwd of in Indonesia of Brazilie in jullie parochie gebieden daar behoefte aan is.

  1. Beste Richard,
   Het is zo dat in de dorpen de meest mensen nog een eigen tuin hebben en in de steden is er geen plaats voor. Bovendien stelt het tropisch klimaat zijn eigen voorwaarden en staat het invoeren van zaden onder strenge controle. Ik denk dus dat mensen daar niet geholpen zijn met een Nederlandse seedbox.
   Wat overigens voor Nederland zelf een goed idee is.
   Alle goeds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *